Карамелът обикновено не съдържа глутен. Карамелът обикновено се прави от смес от захар, вода, ванилия, мляко и сол, поради което не съдържа глутен. Уверете се обаче, че когато купувате храни, съдържащи карамел или които са карамелени сосове/продукти, те не съдържат никакви съдържащи глутен съставки на етикетите си, или търсете сертифицирани продукти без глутен за максимална безопасност от глутен.
Карамелният цвят в Северна Америка също обикновено не съдържа глутен. Можете да прочетете повече за оцветяването на карамел и глутена на нашия Страница „Цвят без карамел без глутен?“ .
МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ЦЕЛИАЛНА БОЛЕСТ?
- Пощенска кутия 544
- Амблър, Пенсилвания 19002
- Телефон: 215-325-1306
- Безплатен: 844-856-6692
Информация за връзка
Информацията, намерена на този уебсайт, не е предназначена да бъде заместител или заместител на професионално медицинско лечение или на професионален медицински съвет във връзка с конкретно медицинско състояние. Призоваваме Ви винаги да търсите съвет от Вашия лекар. Няма замяна на лично медицинско лечение и съвети от вашия личен лекар.
Включете се, за да бъдете в крак с последните новини.
- Здравословна улична салата с царевица - без глутен с веган вариант - Loveleaf Co
- Струва ли си да плащате за доставка на храни без глутен онлайн
- Здравословна рецепта за палачинки от тиквички Веган; Без глутен - просто киноа
- Без просо без глутен
- Колко време да опитате безглутенова диета Phoenix Rising MECFS Форуми